Hondentuinen

Welkom bij de hondentuin(en) van CAlphaNIS

Selecteer je gewenste hondentuin op het plannetje om online te reserveren

LET OP: WEGENWERKEN OP DE KNOKKEBAAN / N44.

AALTER RIJRICHTING MALDEGEM

 

↓ Wil je meer weten over onze Dog Pawty, scroll snel naar onder! ↓

 

Nu ook met een zwembad op de rode hondentuin!

 

Concept

Onze privé-hondentuinen zijn ontworpen om in alle rust met je viervoeter te kunnen genieten. Jullie kunnen er een moment reserveren om te snuffelen, spelen, trainen in een veilige omgeving.

Onze tuinen zijn geen gewone losloopweide waar iedereen zomaar terecht kan, want na reservatie is de gehele hondentuin van jou en je hond.

De rode hondentuin is 4900 m2 (49 are) groot. De oppervlakte van de zwarte hondentuin bedraagt 3200 m2 (32 are).

Een halfuurtje plezier kost jullie 5 euro (excl. BTW).

Kom langs met vrienden!

Het is toegestaan om met vrienden en dus ook meerdere honden naar onze hondentuinen te komen om een gezellig roedelmoment te hebben. Het kan echter nooit de bedoeling zijn dat er een vreemde hond mee in de hondentuin komt. Wij willen incidenten vermijden en werken daarom enkel met online reservatie. Daarbij geven wij honden die minder sociaal zijn ook de kans om te genieten van deze omgeving.

Respecteer andere bezoekers die hun moment hebben in hun hondentuin.

Laat je hond vooral hond zijn en verwacht niet teveel van je geliefde viervoeter. Laat je hond snuffelen en zelf bepalen wat hij wil, zo kan hij ten volle genieten van deze rustige, veilige omgeving en zo zal hij helemaal tot rust kunnen komen. De mentale gezondheid van je hond is namelijk super belangrijk.

Bereikbaarheid

Deze zijn vlot bereikbaar vanaf de N44 te Aalter-Brug, Oost-Vlaanderen. Aalter is een knooppunt tussen Gent, Brugge, Tielt, Deinze en Eeklo.

Wanneer je Aalter-Brug binnenrijdt, kom je in de Sint-Godelievestraat.
Sla onmiddellijk rechts af richting de Prieelstraat.
Dit is het kasseibaantje evenwijdig met de N44.

Er is beperkte parking voorzien aan de hondentuinen. Gelieve de parkingplaatsen te respecteren zoals voorzien.

Infrastructuur

Er is een veiligheidssas voorzien, zodat de hond niet meteen vrij is mocht een hekje van een hondentuin niet goed afgesloten zijn. Tevens kunnen de honden van de verschillende hondentuinen niet aan elkaar door middel van een dubbele omheining.

In iedere hondentuin is een schuilhok voorzien zodat ook de regenachtige dagen aangenaam kunnen verlopen. In de  rode hondentuin en in de zwarte hondentuin staat een picknickbank.

Sinds kort is er een zwembad aanwezig op de rode hondentuin. Kom het zwembad ontdekken met je viervoeter! Meer informatie vind je als je doorklikt naar de rode hondentuin.

Beplanting

Onze hondentuinen zijn nog in volle groei, hou er dus voorlopig rekening mee dat honden elkaar steeds kunnen zien. De beplanting zal er later voor zorgen dat het zicht naar de verschillende tuinen minimaal is zodat honden elkaar niet meer kunnen zien.

In het najaar zal er nog meer beplanting aangelegd worden. Heb respect voor de aanwezige beplanting en materialen.

 

 

Dog Pawty

Laat je hond genieten van zijn moment!

Vraag al zijn vriendjes en beleef een leuk uitje.