Algemene voorwaarden webshop

Voorwaarden webshop

 

Algemene voorwaarden

Uw aankoop

 • Wanneer men een online bestelling plaatst bij CAlphaNIS gaat men akkoord met de algemene voorwaarden. Voorwaarden kunnen steeds gewijzigd worden zonder aankondiging.
 • U sluit een verkoopsovereenkomst af bij het plaatsen van je bestelling. Wanneer deze verkoopsovereenkomst geschonden wordt heeft CAlphaNIS ten alle tijde het recht om een bestelling, een gedeelte van een bestelling of om klanten te weigeren.

 

Onze prijzen

 • Alle prijzen die vermeld staan op onze webshop zijn in EURO en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Deze kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden naar aanleiding van prijswijzigingen bij leveranciers. Wij zijn niet verantwoordelijk mochten er fouten optreden bij het weergeven van de kostprijs op de website.

 

Foto’s

 • De foto’s op de webshop zijn ter decoratie, deze foto’s kunnen dus elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

 

De betaling

 • De bestelling kan pas verzonden worden na een volledig correcte betaling.
 • U kan de bestelling betalen via Bancontact, dit verloopt via het Mollie-platform.

 

Verantwoordelijkheid

 • CAlphaNIS is niet verantwoordelijk voor de gezondheidstoestand van de hond na het gebruik van de door ons aangeboden materialen, snacks, supplementen of voedingsstoffen.

 

Retourneren

 • Bestelling annuleren/retourneren kan binnen een termijn van 7 werkdagen nadat de bestelling ontvangen werd. Dit gaat in de dag na de ontvangen bestelling. Het artikel moet ongeopend in de originele verpakking en zonder beschadigingen teruggestuurd worden. De kosten van de aangetekende retourzending zijn voor de koper. Wij adviseren deze aangetekende zending om het risico van transportbeschadiging of vermissing met uw verantwoordelijkheid te minimaliseren. Voedingsartikelen kunnen niet teruggezonden worden.
 • Indien een bestelling foutief door ons verzonden wordt zullen de kosten door ons betaald worden. Bij een foutieve bestelling van de klant, worden de kosten door de klant vergoedt.

 

De levering

 • De pakjes worden geleverd doorheen België, de verzending gebeurt via DPD, u kan uw pakketje volgen via Track and Trace, dit na een bevestigingsmail dat je pakje verzonden is. Het pakketje kan je ophalen in een opgegeven DPD Parcelshop of bij u thuis laten leveren. Voor de levering komen er nog extra leveringskosten bovenop de bestelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging bij de externe pakjesdienst.
 • U kan tevens uw pakje ophalen na afspraak met CAlphaNIS op de afgesproken locatie.

 

 • Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt.
 • De voorraad van onze webshop is zo correct mogelijk, dit kan mogelijks wat afwijken van de realiteit. Mocht iets niet meer in voorraad zijn dan houden we jullie op de hoogte, zo kan u beslissen of u wenst te wachten op deze producten of als u de bestelling wil verderzetten zonder deze producten.

 

Gegevensbeveiliging

 • Alle gegevens die u invult op onze website worden beveiligd opgeslagen. CAlphaNIS heeft toegang tot deze gegevens en deze zullen zonder toestemming nooit aan derden doorgegeven worden. De gegevens zijn nodig om de bestellingen correct af te handelen.

 

Wettelijk kader

 • Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar. Om een beroep te doen op de garantie, moet de Klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. De (commerciële en/of wettelijke) garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.
 • Indien een bepaling van deze Voorwaarden ongeldig, onwettig of nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere bepalingen aantasten. Het nalaten op gelijk welk moment door de verkoper om één van de in deze Voorwaarden opgesomde rechten af te dwingen, of gelijk welk recht hiervan uit te oefenen, zal nooit gezien worden als een verzaking aan zulke bepaling en zal nooit de geldigheid van deze rechten aantasten.
 • Het Belgisch recht is van toepassing. De rechtbank van de woonplaats van de verkoper is bevoegd in gerechtelijke geschillen.

 

Contacteer ons via info@calphanis.be met uw concrete vraag.